Vrei sa fi voluntar GEEA?

Posted by: | Posted on: July 7, 2014

DA un raspuns la aceasta intrebare dupa ce analizezi oportunitatile de care poti beneficia!

  1. Lucru intr-o echipa internationala – in perioada iulie-septembrie 2014 vom avea in echipa nostra 3 stagiari straini care vor lucra la creerea unui brand, o noua imagine GEEA, vor fi implicati in proiectele noastre.
  2. Week-enduri la munte – in perioada iulie-septembrie 2014 mergem la munte in zone de picnic si informam turistii cu privire la colectarea deseurilor. Proiectul este la a 3-a editie si implica sa mergem cu cortul 2-3 zile in zonele Cumpana- Vidraru, Transfagarasean.
  3. Training-uri si educatie ecologica – in septembrie avem 2 proiecte care includ un  program de educatie ecologica si activitati conexe pentru transmiterea mesajului.

Ca parte din echipa de voluntari care se va implica in aceste proiecte vei castiga experienta in organizarea proiectelor, in dezvoltarea de parteneriate si lucrul intr-un mediu intercultural, in sustinerea de prezentari si iti vei dezvolta increderea in propriile forte. Sa nu mai punem la socoteala toata distractia si noii prieteni pe care ii vei cunoaste! Nu uita de asemenea ca voluntariatul este recunoscut prin lege ca experienta !

Ne dorim voluntari pe care sa ne putem baza, care inteleg ca voluntariatul inseamna dedicare si seriozitate,  care sa isi doreasc sa invete si sa isi dezvolte abilitatile si experienta.

Pentru a te convinge ca ne implicam in proiecte faine, de anvergura si care au impact poti rasfoi raportul nostru de activitate AICI 🙂

Alegerea de a completa formularul de inscriere  “Vreau sa fiu voluntar GEEA” iti apartine!





Comments are Closed