Raportul de activiate GEEA 2011- 2013

Posted by: | Posted on: March 28, 2014

Cu mare satisfactie va prezentam raportul nostru de activitate, acesta trece in revista toate proiectele realizate de cand a luat fiinta ONG-ul GEEA, rezultatele, partenerii si finantatorii acestora.

Le multumim volntarilor, partenerilor si finantatorilor pentru ca ne-au sustinut, s-au implicat activ si au crezut ca doar impreuna putem sa facem diferenta si putem aduce o schimbarea. Va promitem tuturor un 2014 plin de initiative  si va asteptam alaturi de noi.

Raportul de activiate GEEA 2011- 2013

Raportul de activiate GEEA 2011- 2013

Si anul acesta ne dorim sa contribuim la adoptarea unui comportament responsabil privind strangerea deseurilor dupa fiecare picnic, sa informam cat mai multe persoane din mediul rural despre cum sa protejeze mediul inconjurator si sa pastreze apele curgatoare curate, sa meadiatizam cei 3 R, sa contribuim la cresterea procentului de selectare a deseurilor pentru a putea fi reciclate si a refolosite.

Daca va plac proiectele noastre si doriti sa va implicati activ, ca voluntari sau parteneri, ne puteti scrie la adresa geea@educatiesiecologie.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0746 210 778.

De asemenea, ne puteti sustine prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit virat statului pentru salariul din anul 2013, depunand formularul specific, pana la data de 25 mai 2014. Urmand pasii de mai jos si investind 30 de minute va puteti implica si sustine proiectele noastre de protectie a mediului desfasurate in judetul Arges.

Pasul 1: Descarcati si completati formularul care vi se potriveste:

Formularul 230 – venituri doar din salariu SAU  Formularul 200 – alte venituri in afara salariului

Daca aveti deja un formular puteti sa completi de mana datele noastre: Asociatia  G.E.E.A. Grupul pentru Educatie si Ecologie Arges, CIF:27955182, Cont bancar: RO42RNCB0022120199520001.

Pasul 2: Completati cu datele personale unul dintre cele doua formulare, se completeaza de mana, in doua exemplare, iar daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata – Instructiunile de completare a formularului 230.

Pasul 3: Depuneti formularul direct la registratura organului fiscal direct la registratura organului fiscal sau la
oficiul poştal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau trimiteti formularul prin posta, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/institutiei angajatoare). Adresele acestora le gasiti aici: Clik aici.

Prin completarea formularului transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare dintre noi in parte catre entitatea dorita pentru a contribui la dezvoltarea societatii civile!

Va multumim si va dorim un an VERDE!

Echipa GEEA.

Comments are Closed