Proiect „Raiffeisen Comunitati”

Posted by: | Posted on: August 28, 2012

Asociația G.E.E.A. a depus împreună cu ADI Servsal Argeș proiectul “Selectează deșeurile! Implică-te și TU!” în cadrul Programului de Granturi „Raiffeisen Comunitati”. Suntem foarte bucuroși că proiectul a trecut de etapele de selecție și a intrat în cursa pentru obținerea finanțări. Însă pentru a obține finanțarea avem nevoie de sprijinul vostru, cei care credeți în noi, avem nevoie de VOTURI.

Proiectul “Selectează deșeurile! Implică-te și TU!” este încadrat la secțiunea “protecția mediului”. Scopul acestui proiect este constientizarea cetățenilor din cartierele Trivale, Exercitiu – Banat (zona pilot) asupra importanței gestionării corecte a deșeurilor prin implicare în selectarea deșeurilor reciclabile, precum și colectarea de informații despre comportamentul de selectare a deșeurilor pentru a multiplica proiectul pe viitor la nivel municipal. Informarea se va realiza la platformele de gunoi din cartiere prin abordarea celor care “duc gunoiul”, precum și prin seminarii pentru elevii a 3 școli și pentru reprezentanții Asociațiilor de Proprietari.
Noi credem că putem aduce o schimbare pozitivă prin acest proiect ! Daca ai încredere în noi, așteptam VOTUL DE ÎNCREDE!
DETALII legate de modul de votare:

Votare proiectelor se desfășoară între  27 august – 17 septembrie 2012 (inclusiv, pana la ora 17:00) votarea proiectelor finale de către publicul larg (orice persoană care și-a creat un cont valid pe blogul Raiffeisen Comunitati)

Fiecare utilizator înregistrat pe blogul Raiffeisen Comunitati poate vota un singur proiect, o singură dată.

Pentru a vota proiectul nostru, “Selectează deșeurile! Implică-te și TU!” , trebuie să parcurgeți următori pași:
–          înscrerea pe situl www.raiffeisencomunitati.ro ;
–          click pe “Log In” unde reîntroduceți numele de utilizator și parola;
–          click pe Proiecte propuse;
–          se va deschide o hartă pe care selectați județul Argeș, vi se vor afisa proiectele depuse în județ, singurul proiect pe protecția mediului este al nostru;
–          bifați căsuța din fața titlurilor proiectului “Selectează deșeurile! Implică-te și TU!” , printr-un simplu click, urmând să apăsati butonul “Votează” (situat la finalul listei de proiecte)

Rezultatul voturilor se actualizează automat, în timp real, și poate fi urmarit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

Vă mulțumim anticipat pentru  voturi și susținere!

Comments are Closed