Parteneriat romano-norvegian

Posted by: | Posted on: May 5, 2014

In perioada 12-15 mai 2014, Asociatia GEEA desfasoara proiectul de mobilitate „Parteneriat romano-norvegian pentru educatie ecologica si protejarea padurilor din Arges”, in cadrul Programului Fondul ONG in Romania – Fondul pentru Relaţii Bilaterale.

Voluntarii GEEA se vor intalni cu reprezentantii Forestry Extention Institute – Skogbrukets Kursinstitutt din Norvegia cu scopul de cunoastere si schimb de idei, pentru a identifica problemele comune cu care ne confruntam si prin schimbul de solutii viabile sa imbunatatim rezultatele proiectelor pe care le vom organizam. De asemenea, proiectul de mobilitate ne ofera oportunitatea de a stabili bazele unui parteneriat pe termen lung care sa fie valorificat prin scrierea unui proiect comun.

 Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului ONG in Romania, program finanţat de Granturile SEE  şi administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Pentru a afla toate detaliile in urma mobilitatii va vom invita la o prezentare a bunelor practici pentru protectia padurilor si educatie ecologica intreprinse de partenerul nostru din Norvegia, precum si a oportunitatilor oferite de Granturilor SEE.

Comments are Closed