Despre noi

 

Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș este un ONG înființat la începutul anului 2011 al cărui scop principal îl reprezintă implementarea de proiecte de dezvoltare educațională, ecologică, culturală  și socială în diferite zone de interes pe plan local, naţional şi internaţional. Originile Grupului pentru Educație și Ecologie Argeș se găsesc în grupul de tineri voluntari care au organizat în județul Argeș Let’s do it, Romania! – 2010, cel mai mare proiect de implicare socială și voluntariat din România.

Constituit din oameni tineri care vor să continue acțiunile de voluntariat datorită cărora s-au întâlnit, G.E.E.A. se prezintă astăzi ca un grup dedicat protejării ariilor naturale și promovării spațiilor verzi și a modalităților de conviețuire echilibrată în natură, lăsând o amprentă cât mai mică asupra mediului. Prin politica sa de mediu, Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș susține reducerea, reutilizarea și reciclarea, precum și oricare altă metodă prin care se pot genera mai puține deșeuri.

Convinși că schimbările adevărate se pot face numai dacă acțiunile practice sunt însoțite și de activități educaționale, voluntarii Grupului pentru Educație și Ecologie Argeș își organizează proiectele astfel încât acestea să conțină și o componentă de educație non-formală.

 Pentru a vă convinge de toate acestea vă invităm să vizualizați Raportul de activiate GEEA 2011- 2013

Date legale şi fiscale

GEEA a primit personalitate juridică prin Hotărâre Judecătorească pe 06.01.2011 şi
a fost înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor 1/RA/2011, sub grefa Judecătoriei Pitești.

Sediul social: com. Bascov, str. Uiasca, nr.72, jud. Argeș
C.I.F.: 27955182
Cont bancar: RO42RNCB0022120199520001
Banca Comecială Română -Sucursala Piteşti,

Documente interne

Statutul G.E.E.A. aici
Cerere de adeziune aici

 

Leave a Reply